Piaggio MP3 500lt

€ 6.650,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2017
Categorie Motorscooter
Kmstand 35.690 km Financieren
Motorinhoud 500 cc

Algemeen

Bouwjaar 2017
Categorie Motorscooter
Kmstand 35.690 km Financieren
Motorinhoud 500 cc

Aanbieder

Bedrijfsnaam Joppen Motoren
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Strijperdijk 3-D
Postcode 5595 XM
Plaats Leende
Provincie Noord Brabant
Land Nederland
Telefoon +31 (0)40 - 2062033 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.joppen.nl
E-mail e-mail sturen

Motor online verzekeren?

Vergelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden
bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Merk: piaggio
Type: mp3 500lt
Schade: schadevrij
Garantielabel: BOVAG Garantie (3 maanden)
Garantie: Garantie
Referentienummer: NZ390J 1

Wil je genieten van het beste van beide werelden? Dan is de Piaggio MP3 500LT uit 2017 de perfecte scooter voor jou! Met zijn unieke driewielige design combineert deze scooter de wendbaarheid van een tweewieler met de stabiliteit van een driewieler.

De Piaggio MP3 500LT is uitgerust met een krachtige 500cc motor, waardoor je moeiteloos door het verkeer kunt manoeuvreren. Met zijn soepele acceleratie en indrukwekkende topsnelheid ben je altijd als eerste op je bestemming.

Daarnaast biedt de Piaggio MP3 500LT ook nog eens veel opbergruimte. Met zijn ruime opbergvakken onder het zadel en in het dashboard, kun je al je spullen gemakkelijk meenemen. Of het nu gaat om je boodschappen, je helm of je persoonlijke bezittingen, er is altijd voldoende ruimte.

_____________________________________________
Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
Wij zijn al sinds 1978 d fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben als n van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.

Genteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt.

Meer fotos kunt u vinden op onze website www.joppen.nl als ook extra informatie omtrent garantie en afleverbeurt en bijbehorende kosten.

Joppen Motoren
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
T. 0402062033
E. info@joppen.nl

Basisdekking voor uw motor

Een WA-motorverzekering is wettelijk verplicht in Nederland. Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen motor mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen motor

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie