Moto Guzzi V11 sport mandello rosso

€ 6.995,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2001
Categorie Sportief/race
Kmstand 32.100 km
Motorinhoud 1.100 cc

Moto Guzzi V11 sport mandello rosso


€ 6.995,-

Algemeen

Bouwjaar 2001
Categorie Sportief/race
Kmstand 32.100 km
Motorinhoud 1.100 cc

Aanbieder

Bedrijfsnaam Joppen Motoren
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Strijperdijk 3-D
Postcode 5595 XM
Plaats Leende
Provincie Noord Brabant
Land Nederland
Telefoon +31 (0)40 - 2062033 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.joppen.nl
E-mail e-mail sturen

Motor online verzekeren?

Vergelijk meer dan 140 verzekeringsmogelijkheden
bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Segment: Sport
Garantielabel: BOVAG Garantie (3 maanden)
Garantie: Garantie
Referentienummer: MSXB51 1

In 2001 vierde Moto Guzzi zijn 80e verjaardag. Ter gelegenheid daarvan werden enkele speciale modellen uitgebracht, zoals de California 1100 EV 80 en de V 11 Sport Rosso Mandello.

De Rosso Mandello was uiteraard rood, inclusief de schetsplaten van de achterwielophanging en de kleppendeksels. Hij had bovendien een klein carbonfiber stuurkuipje.

De motor is in een kleine oplage van 300 genummerde exemplaren gebouwd. Technisch zijn er geen verschillen met de V 11 Sport.

_____________________________________________
Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
Wij zijn al sinds 1978 d fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram en ben als n van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.

Genteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt

Joppen Motoren
Strijperdijk 3D
5595XM Leende
T. 0402062033
E. info@joppen.nl

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie