SsangYong Actyon Sports

Nobele arbeider

Pickup-trucks zijn pure werktuigen en geen pretauto's. Boeren rijden er mee over hun land. Aannemers gebruiken ze om bouwmaterialen aan te voeren. Toch beweert SsangYong nu dat een pickup-truck ook kan dienen als vrijetijdsauto. Dankzij de open laadbak zou een pick-up ongekend veelzijdig zijn. Bovendien belooft de nieuwe "Actyon Sports" het comfort van een gewone personenauto. Zo'n bewering vraagt om een uitgebreide test...

Autotest | SsangYong Actyon Sports Nobele arbeider

De SsangYong Actyon Sports is praktisch, sterk in het terrein en voordelig. Daar staan matige rijeigenschappen en een gebrek aan verfijning tegenover.

Plus

  • comfortabel als een personenauto
  • praktische laadbak
  • stil als een personenauto

Min

  • fors verbruik
  • matige prestaties

Conclusie

SsangYong wil klanten die een uiterst praktische auto zoeken, verleiden tot de aanschaf van een pick-up-truck. Daarom is de Actyon Sports minder groot, comfortabeler en verfijnder dan de concurrentie. Een proefrit leert dat SsangYong al die claims waarmaakt.

Juich echter niet te vroeg. Alhoewel deze SsangYong meer personenauto is dan de meeste andere pick-ups, wil dat niet zeggen dat de Actyon Sports op het niveau staat van een personenauto. De prestaties zijn matig en het verbruik (te) hoog. Ook de meeste SUV's bieden meer comfort, meer veiligheid en een lager verbruik.

SsangYong zet daar echter drie sterke troeven tegenover: ongekende praktische mogelijkheden (de open laadbak is aan iedere situatie aan te passen), serieuze capaciteiten in het terrein (ondanks de eenvoudige techniek komt de Actyon Sports verder dan menig SUV) en een vriendelijke prijs.

Ssangyong Actyon 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Ssangyong Actyon

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Ssangyong Actyon A 230 4WD

126.232 km - 2007 € 3.495,-

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Benzine
Kleur
Zwart
Bensi-Amar Auto's
Bergen op Zoom, NL