Caravan advertentie

Knaus sport TR

Prijs
€ 33.500,- Financieren
Categorie
Alkoof camper
Bouwjaar
2009
Kmstand
-

Aanbieder

Bedrijfsnaam
Campermakelaar.nl
Contactpersoon
Afdeling verkoop
Adres
Bernoullistraat 9
Postcode
5707 RX
Woonplaats
Helmond
Provincie
Noord Brabant
Land
Nederland

Telefoon
+31 (0)492 - 344044
Website

Opties & accessoires

  • airconditioning
  • douche met cabine
  • luifel
  • toilet (cassette)
  • tv

Bijzonderheden

Zeer ruime Knaus Sport camper op een Fiat 2.3 jtd onderstel, 6 zitplaatsen met gordel, 6 slaapplaatsen, 2-pers. bed in alkoof met verwarming, 2-pers. bed op om te bouwen dinette, 2 x 1-pers. stapelbedden achterin. Het onderste stapelbed kan opgeklapt worden waardoor een ruime garage ontstaat. Keuken met veel opbergmogelijkheden, Keurige badkamer, tv en buitenaansluiting tv, fietsendrager voor 3 fietsen,, prachtige complete camper in zeer goede staat van onderhoud om direct mee op vakantie te gaan.

Mocht U enthousiast geworden zijn over deze camper, neem dan gerust contact op met onze makelaar Rob van Loosbroek 0623260410 of rvloosbroek@campermakelaar.nl. Wij kunnen U over alle ins en outs van deze camper informeren en U voorzien van een uitgebreide fotoreportage of een afspraak maken voor een bezichtiging.

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Deze caravan advertentie delen met je vrienden